Kuulumiset: Miten teillä menee ESP Suomi Oy? 

ESP Suomi on tunnettu korkealaatuisista kiinteistötekniikan palveluistaan, joita he tarjoavat Etelä-Suomesta aina Keski-Suomeen saakka. Vaikka rakennusalalla on ollut haasteita, on ESP Suomi pysynyt vahvana. Heidän toimitusjohtajansa, Veli-Markku Nieminen, tiivistääkin tämän vuoden kuulumiset seuraavanlaisesti: 

”Vaikka emme todennäköisesti tule tänä vuonna pääsemään alkuperäiseen liikevaihtotavoitteeseemme, olemme erittäin tyytyväisiä tämänhetkiseen tilaus- ja työkantaamme. Keskeisimmät onnistumiset liittyvä kuitenkin henkilöstöömme. Olemme onnistuneet rekrytoimaan kymmeniä uusia huippuosaajia mukaan toimintaamme ja myös koko henkilöstömme pysyvyys on parantunut tänä vuonna entisestään. Näihin asioihin aiomme panostaa jatkossakin.” 

Myös ESP Suomi on kuulunut Habeo Groupiin heti ensimetreistä alkaen. Yrittäjähenkisten ihmisten yhteenliittymä on tuonut voimavaroja ja uusia ideoita oman liiketoiminnan kehittämiseen, mutta ei kuitenkaan yhtään ylimääräistä paperityötä! 

”Jos voi sanoa, niin Habeo Groupiin liittymisen seuraukset ovat yllättäneet positiivisesti – se mitä luvattiin pitää myös paikkaansa. Näinä aikoina on ollut erittäin merkityksellistä myös se, että taustalta löytyy taloudellisesti vakaa tuki. Kaikille habeolaisille haluaisin lähettää sellaiset terveiset, että muistetaan olla yhdessä vahvempia ja opitaan lisää toisiltamme. Ja kaikille muille haluan muistuttaa, että Habeo Groupissa on aina tilaa ihmisille, joilla on ideoita ja halu kehittää ja kehittyä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!”  

// ESP Suomi Oy kuuluu Habeo Groupiin. Habeo Group muodostaa alueellisesti vahvojen toimijoiden yhteenliittymän, joka mahdollistaa laadukkaiden kiinteistötekniikan palveluiden ja ratkaisujen tarjoamisen maanlaajuisesti.