Hallinnointi

Habeo Group -konserni on perustettu vuonna 2022 ja se muodostuu alansa vahvoista, alueellisesti toimivista yrittäjähenkisistä yhtiöistä. Konserniin kuuluvat yhtiöt ovat Afire Oy, ESP-konserni, HSK Sähkö Oy, Neloset-konserni, Respect-yhtiöt, SFT Finntekniikka Oy, Sähkö Oy Turku ja Helsinki sekä Vaasan Kylmäkone Oy.

Konsernin johtoryhmä

Kari Kohvakka

Toimitusjohtaja

Habeo Group Oy:n toimitusjohtaja vastaa konsernin päivittäisestä johtamisesta, suunnitelmien mukaisesta strategian toteuttamisesta ja raportoi yhtiön hallitukselle. Kari Kohvakalla on aiempaa kokemusta kansanvälisen yrityksen johtotehtävistä Sumitomo SHI FW:n ja Amec Foster Wheelerin palveluksesta. Tätä ennen hän toimi Maintpartner Oy:ssä johtotehtävissä.

Antti Heinola

Talousjohtaja

Habeo Group Oy:n talousjohtajalla on päävastuu konsernin varojen hallinnoimisesta sekä valvonnan ja raportoinnin käytäntöjen toteuttamisesta. Talousjohtaja Antti Heinola on aiemmin työskennellyt YIT Oyj:n, Caverion Oyj:n ja Kreate Group Oyj:n palveluksessa.


Heli Koskinen

Henkilöstöjohtaja

Habeo Group Oy:n henkilöstöjohtaja vastaa konsernitasolla henkilöstöasioista, työturvallisuudesta ja sisäisestä viestinnästä. Heli Koskinen on aiemmin työskennellyt henkilöstöjohtajana Lemminkäinen Talotekniikassa ja Bravidalla sekä viimeksi vastannut Jatke-konsernin henkilöstöasioista.


Klaus Castrén

Head of M&A and Business Development

Klaus ohjaa Habeon yrityskauppaprosessia sekä konsernin liiketoiminnan kehityshankkeita yhteistyössä konsernin muun johdon kanssa. Klaus on aiemmin toiminut vaativien strategia-, kehitys- ja yrityskauppahankkeiden parissa liikkeenjohdon konsulttina VALOR Partnersilla.


Antti Nousiainen

Toimitusjohtaja
Neloset Yhtiöt

Hannu Kauppi

Toimitusjohtaja
HSK Sähkö Oy

Antti Virtanen

Toimitusjohtaja
Afire Oy

Veli-Markku Nieminen

Toimitusjohtaja
ESP Group

Petja Pietiläinen

Toimitusjohtaja
Respect Project Oy

Jyri Peuranen

Toimitusjohtaja
SFT Finntekniikka Oy


Habeo Groupin hallitus

Habeo Groupin hallituksen puheenjohtajana toimii Kari Kauniskangas. Hallituksen jäseninä toimivat Sara Damberg, Per Frankling ja Hannamari Koivula.

Triton lyhyesti

Triton on pääomasijoitusyhtiö, joka sijoittaa keskisuuriin yrityksiin Pohjois-Euroopassa, Italiassa ja Espanjassa. Se keskittyy erityisesti yrityksiin, joilla on edellytyksiä luoda kestävää, pitkän aikavälin arvoa taloudellisten syklien yli muuttuvassa taloudellisessa ympäristössä. Triton toimii tiiviissä yhteistyössä omistamiensa yritysten johdon kanssa asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Vastuullisuus

Missiomme on pitää huolta kiinteistöistä ja ihmisistä. Kehitämme jatkuvasti työyhteisöämme. Valvomme työturvallisuutta ja -hyvinvointia ja tavoitteenamme on olla toimialan halutuin työnantaja.

Palveluidemme avulla varmistamme, että kiinteistötekniikka toimii laadukkaasti ja tehokkaasti. Näin edesautamme yhteiskunnan siirtymää kohti resurssiviisaampaa tulevaisuutta. Seuraamme omaa toimintaamme, jonka avulla tunnistamme alihankinta- ja toimitusketjumme sekä palveluidemme epäsuorat vaikutukset.

Arvomme

Toimintamme kivijalkana ovat yhteiset arvomme: yrittäjähenkisyys, ratkaisuhakuisuus, yhteistyö ja välittäminen.