Habeo-yhtiöt

Habeo Group -konserniin kuuluu kahdeksan alueellisesti toimivaa yritystä, ja yhdessä olemme maanlaajuinen palveluntarjoaja. Työllistämme yhteensä noin 600 kiinteistötekniikan ammattilaista.

Palvelumme kattavat seuraavat alueet: lämmitys, vesi ja viemäri, ilmanvaihto ja ilmastointi, sähkötyöt, jäähdytys ja kylmätekniikka, paloturvallisuus sekä automaatio. Lisäksi toteutamme myös pienempiä korjausurakoita, joissa kiinteistötekniikka on keskeisessä roolissa.

Täältä pääset tutustumaan konserniyritystemme palveluihin yritysten omilla verkkosivuilla:

Afire Oy

Afire tarjoaa asiakkailleen markkinoiden parhaimmat sammutusratkaisut eri käyttötarkoituksiin. Afire asentaa ja suunnittelee perinteisiä sprinklerijärjestelmiä, matala- ja korkeapainevesisumujärjestelmiä, kaasu- ja vaahtojärjestelmiä sekä näiden yhdistelmiä.

Sammutusjärjestelmiä näkemyksellä ja kokemuksella.

ESP Group

ESP-konserni on uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut yritysryhmä, joka tuottaa kaikki LVISA-palvelut luotettavasti ja laadukkaasti. ESP tarjoaa korkealaatuista kiinteistöosaamista urakoinnista huoltopalveluihin. Palvelu-urakointimalli tarjoaa kaikki rakennustekniikan palvelut samasta talosta.

Exsane Oy

Exsanen palveluihin kuuluvat sähkö-, katuvalo- ja kuituverkkojen kokonaisuudet aina suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon. Exsanen metsäpalvelu raivaa sähkölinjoja sekä ennakoiden että suurhäiriötilanteissa. Exsane toimii ympäri Suomea.

HSK Sähkö Oy

HSK Sähkö Oy on monipuolinen ja muuntautumiskykyinen täyden palvelun sähköurakoitsija. Yrityksen toimialaa ovat katuvalohuolto, talotekniikka-asennukset, verkonrakennus, automaatiojärjestelmät ja sähkösuunnittelu niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. HSK Sähkö Oy:n toimialue on koko Suomi.

Neloset Yhtiöt

Neloset on täyden palvelun talotekniikka- ja rakennusliike Helsingistä. Yhtiö saneeraa ja huoltaa asuintaloja sekä toimitiloja, joissa ihmiset voivat hyvin ja viihtyvät pitkään. Neloset tarjoaa taloyhtiöille rakentamisen ja remontoinnin palveluita kätevästi saman katon alta.

Respect Yhtiöt

Respect Projectin pääosaamisaluetta ovat toimitilasaneeraukset ja taloyhtiöiden remontit. Yhtiö on monipuolinen osaaja, joka palvelee asiakkaitaan saumattomasti kaikissa korjausrakentamisen tarpeissa. Respect Project toimii pääurakoitsijan tai rakennusurakoitsijan roolissa yhteistyössä luotettavien talotekniikkaosaajien kanssa. Respect Talotec tarjoaa kaikki vesijohtoihin, viemäröinteihin, ilmanvaihtoon, lämmitykseen ja jäähdytykseen liittyvät palvelut.

SFT Finntekniikka Oy

SFT Finntekniikka on kylmäalan ammattilainen, joka tarjoaa laadukasta kylmälaitteiden ja jäähdytysjärjestelmien kokonaispalvelua. Yritys vastaa kokonaisuudessaan kylmälaite- ja jäähdytysjärjestelmäratkaisuista; suunnittelusta, urakoinnista, myynnistä, ylläpidosta, huollosta, valvonnasta ja laitteiden kierrätyksestä sekä hoitaa tilasäiliöiden asennukset ja huoltotoimenpiteet.

Sähkö Oy Turku ja Helsinki

Sähkö Oy Turku on yksi Turun seudun suurimmista sähköalan yrityksistä. Kokonsa ja pitkän kokemuksen ansiosta yritys pystyy toteuttamaan laaja-alaisesti erilaisia töitä – suunnittelusta asennukseen. Sähkö Oy Turku voi toimia kohteessa päätoteuttajana, suunnittelijana tai luotettavana sivu-urakoitsijana. Samaan kokonaisuuteen kuuluvat lisäksi Sähkö Oy Helsinki sekä LVI-asennus Saari Oy.

TRP Group Oy

TRP Group suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää taloteknisiä ratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle. TRP Groupin toimialaan kuuluvat kaikki lämpö-, vesi-, ilmanvaihto-, sähkö-, sprinkleri- ja jäähdytysalan asennus-, huolto- ja korjaustyöt. TRP Group toimii pääasiassa Turun talousalueella.

Vaasan Kylmäkone Oy

Vaasan Kylmäkone suunnittelee, myy, asentaa ja huoltaa kylmälaitteita ja -järjestelmiä. Yritys tarjoaa ratkaisuja kiinteistöihin, päivittäistavarakauppoihin, ravintoloihin, sairaaloihin, terveydenhuoltoon ja tutkimukseen, sähkötilojen jäähdytykseen, sekä teollisuuden monipuolisiin tarpeisiin.

Osaksi Habeo Groupia

Habeo Group -konserni muodostuu vahvoista, alueellisesti toimivista yrityksistä. Yhdessä tarjoamme kaikki kiinteistötekniikan palvelut maanlaajuisesti. Etsimme jatkuvasti alansa parhaita yrityksiä ympäri Suomea.