Tietoa meistä

Paikallisuus on valttia myös kiinteistöalalla. Löytääkseen parhaat ratkaisut, on tunnettava kohteensa erityispiirteet ja oltava lähellä asiakasta. Osattava ennakoida, kuunnella ja huolehtia silloin, kun on sen aika.

Me Habeolla haluamme tehdä hyvää Suomessa. Välineemme on kiinteistötekniikka, jolla parannamme kiinteistöjen arvoa niiden omistajien ja käyttäjien hyväksi.

Olemme huipputekijöiden yhteenliittymä, jolta saat kaiken tarvittavan ja juuri sinulle sopivan kiinteistötekniikan. Palvelumme kattavat laaja-alaisesti kiinteistötekniikan palvelut ja ratkaisut. Ydinosaamistamme ovat lämmitys, vesi ja viemäri, ilmanvaihto ja ilmastointi, sähkötyöt, jäähdytys ja kylmätekniikka, paloturvallisuus sekä automaatio. Teemme myös pienempiä saneeraus- ja korjausurakoita, joissa kiinteistötekniikka on keskeisessä roolissa.

Huolehdimme, että saat käyttöösi uusimmat opit ja tutut kontaktit sekä täytät vaatimukset ja odotukset. Sanomme myös rohkeasti ja rehellisesti, jos jokin ei toimi, sillä luotettavuudesta ja työturvallisuudesta emme tingi.

Habeo – Kiinteistötekniikan ratkaisut mutkattomasti


Habeon strategia

Strategiamme keskiössä on vahva paikallinen asiantuntemus ja kokonaisvaltainen kiinteistötekniikan osaaminen lähellä asiakasta. Strategiamme mukaisesti olemme ostaneet paikallisesti toimivia menestyneitä kiinteistötekniikkaan erikoistuneita yrityksiä, joilla on vahva rooli ja näytöt toiminta-alueellaan.

Olemme toimialan viidenneksi suurin toimija Suomessa. Jatkamme strategiamme toteuttamista palveluportfolioon sopivilla yritysostoilla Suomessa.

Konserniyritykset hyötyvät vahvasta ja vakavaraisesta pääomistaja Tritonista, joka tuo laajan teollisen, strategisen ja operatiivisen osaamisen yritystemme käyttöön. Habeo Groupin yhteisten konsernitoimintojen myötä saavutamme synergiaetuja myös sisäisissä toiminnoissa, kuten talouden, hankinnan, työturvallisuuden ja henkilöstön kehittämisessä.

Avainluvut

noin 120

miljoonan euron liikevaihto
(pro forma 2022)

noin 600

talotekniikan ammattilaista

8

konserniyritystä

Arvot

Toimintamme kivijalkana ovat konserniyritysten kanssa yhdessä määrittelemämme arvot. Habeolaisuus on välittämistä paitsi kiinteistöistä, mutta myös ihmisistä. Yhdessä luomme kannattavaa liiketoimintaa, jossa urakat valmistuvat ajallaan, kiinteistöt ja palvelut kehittyvät ja ihmiset löytävät uusia vahvuuksia itsestään.

Yhteistyö

Yrittäjähenkisyys

Välittäminen

Ratkaisuhakuisuus