Kuulumiset: Miten on vuosi mennyt SFT Finntekniikka, Vaasan Kylmäkone ja Reflink? 

SFT Finntekniikka, Vaasan Kylmäkone ja Reflink Engineering muodostavat Habeo Ref –konsernin, joka kuuluu puolestaan Habeo Groupiin. Oli tarpeena kylmälaiteurakointi, -huolto tai –korjaus, nämä yritykset palvelevat pitkällä kokemuksella ja asiantuntijuudella asiakkaitaan monipuolisesti ympäri Suomen.  

Kulunut vuosi on ollut menestyksekäs ja tapahtumarikas. Habeo Refin ja SFT Finntekniikan toimitusjohtaja Jyri Peuranen päivittääkin tuoreet kuulumiset: 
   
”Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueilla olemme urakoineet toista kymmentä myymälää tänä vuonna. Suurimpina kaupan kylmän kohteina Vaasan K-Citymarketit ja Prismat, jotka on toteutettu tämän ja viime vuoden aikana. Vaikka nämä ovat olleet suuria projekteja, ne ovat vain osa laajempaa työkenttäämme. Näiden lisäksi olemme tehneet töitä myös elintarviketeollisuudelle, teollisuuden eri aloille prosessijäähdytyksissä, kiinteistöjen ilmastoinnin jäähdytyksissä ja toimittaneet tilasäiliöitä maitotiloille ja elintarviketeollisuudelle. Merkittävä uutinen tältä vuodelta on myös se, että yhdistimme voimamme Reflinkin kanssa liiketoimintakaupan myötä. Näin olemme saaneet vahvistettua kylmäteknistä osaamistamme entisestään.” 

Habeo Groupiin kuuluminen on tuonut tukea ja työkaluja erityisesti hallinnollisiin tehtäviin, mikä on mahdollistanut yhtiöiden keskittymisen paremmin omaan erikoisosaamiseensa ja kasvun edistämiseen.  

”Voin suositella Habeo Groupiin liittymistä muillekin, se on tarjonnut paljon hyviä asioita meille. Maanlaajuinen tukiverkosto ja monipuolinen osaaminen antavat tukea oman toiminnan kehittämiseen. Ei tarvitse myöskään yksin miettiä ja etsiä esimerkiksi uutta toimittajaa tai yhteistyökumppania, kun suosituksia ja kokemuksia saa toisilta konserniyhtiöiltä.” 

// Habeo Ref –konsernin yhtiöt kuuluvat Habeo Groupiin. Habeo Group muodostaa alueellisesti vahvojen toimijoiden yhteenliittymän, joka mahdollistaa laadukkaiden kiinteistötekniikan palveluiden ja ratkaisujen tarjoamisen maanlaajuisesti.