Kuulumiset: Miten menee Sähkö Oy Turku ja Helsinki? 

Mikko Ahvenainen luotsaa Sähkö Oy Turkua nimensä mukaisesti Turussa ja Pertti Ranto puolestaan Sähkö Oy Helsingin toimintaa pääkaupunkiseudulla. Molemmat yhtiöt ovat navigoineet läpi haastavien aikojen, osoittaen alan vankkaa osaamista ja mukautumiskykyä. Vaikka rakennusala on kohdannut suvantovaiheen, molemmat yhtiöt ovat osoittaneet vahvuutensa keskittymällä erityisosaamisalueisiinsa. Tavoitteena nyt ja jatkossa vahvistaa luottotekijöiden mainetta sähköurakoinnin kentällä niin Turussa kuin Helsingissä. 

“Turussa aloitamme innostavan uuden vaiheen. Siirryimme pois kuluttajamyynnistä tarvikemyynnin osalta ja keskitymme entistä vahvemmin ammattilaisasiakkaisiin sekä palveluliiketoimintamme kehittämiseen uudessa osoitteessamme Telekatu 1, Raisio. Panostamme täysillä monipuoliseen yritysasiakaskenttäämme – sekä pienempiin että suurempiin sähköurakointi- ja kunnossapitokohteisiin”, kertoo Sähkö Oy Turun aluejohtaja Mikko Ahvenainen

“Helsingissä keskitymme jatkossakin toimitila- ja liiketilasaneerauksiin. Rakennusalan epävarmat ajat ovat korostaneet nopean reagointikyvyn ja joustavuuden merkitystä, johon aiomme panostaa tulevaisuudessakin”, kertoo Sähkö Oy Helsingin aluejohtaja Pertti Ranto.  

Kuuluminen Habeo Groupiin on molempien kokemusten mukaan antanut laajempaa näkemystä rakennusalasta, sen nykytilasta sekä tulevaisuuden näkymistä. Lisäksi Habeon tarjoamat resurssit ja taustatuki ovat koettu lisäävän uskottavuutta ja luotettavuutta asiakkaiden suuntaan. 

”Olemme saaneet Habeolta näkemystä ja ajatusten kirkastamista isoissa linjoissa. Erityisesti talousosaaminen on hyvin vahvaa ja antanut hyvää tukea omaan päätöksentekoon”, kertoo Mikko. 

”Habeoon kuuluminen antaa ponnistuslautaa, jota pystymme hyödyntämään aina tarpeen mukaan. Toivon, että saamme kehitettyä muiden habeolaisten kanssa vielä tiiviimmän ja aktiivisemman yhteisön, jotta saamme parhaat opit jaettua toisillemme vielä tehokkaammin”, täydentää Pertti. 

// Sähkö Oy Turku ja Sähkö Oy Helsinki kuuluvat Habeo Groupiin. Habeo Group muodostaa alueellisesti vahvojen toimijoiden yhteenliittymän, joka mahdollistaa laadukkaiden kiinteistötekniikan palveluiden ja ratkaisujen tarjoamisen maanlaajuisesti.