Kuulumiset: Miten menee Afire Oy? 

Kun tarvitset ammattitaitoista sammutusratkaisua, ohjaamme sinut konserniyhtiömme Afire Oy:n puoleen! He palvelevat asiakkaitaan koko Suomen laajuudelta painottuen Etelä-Suomen alueelle. Afiren toimitusjohtaja Antti Virtanen päivittää meille iloiset kuulumiset, sillä tästä vuodesta näyttää tulevan ennätyksellinen niin liikevaihdon kuin tuloksenkin osalta.  

”Pitkäjänteisen ja erinomaisen myynnin ansiosta meillä on riittänyt tilauskantaa enemmän kuin hyvin. Kun kaikki urakat suoritetaan korkealla laadulla ja ammattitaidolla, uskomme tilanteen jatkuvan myös tulevaisuudessa yhtä hyvänä.” 

Habeo Groupiin kuuluminen ei ole vaikuttanut Afiren tapaan toimia, sillä yritys toteuttaa ja kehittää toimintaansa määrätietoisesti oman visionsa mukaisesti eteenpäin. Tämä on linjassa Habeon strategian kanssa, jossa konserniyritysten halutaan toteuttavan itsenäisesti omaa ydinosaamistaan parhaaksi katsomallaan tavalla. 

”Vaikka kuulumme suurempaan konserniin, toimintamme on säilynyt itsenäisenä ja keskittyneenä. On hienoa, että tarvittaessa voimme kuitenkin turvautua Habeon laajaan ammattitaitoon ja resursseihin. Erityisesti talousosaaminen on vahvaa Habeolla. Teemme aktiivisesti myös yhteistyötä muiden konserniyhtiöiden välillä, joka on mahdollistanut tärkeän tiedon jakamisen toisillemme.”   

// Afire Oy kuuluu Habeo Groupiin. Habeo Group muodostaa alueellisesti vahvojen toimijoiden yhteenliittymän, joka mahdollistaa laadukkaiden kiinteistötekniikan palveluiden ja ratkaisujen tarjoamisen maanlaajuisesti.