Kuulumiset: Mitä kuuluu Respect-yhtiöille?

Respect-yhtiöt (Respect Project ja Respect Talotec) tarjoavat korjausrakentamisen ja kiinteistötekniikan palveluita Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla. Vaikeasti ennustettavista rakennusalan käänteistä huolimatta on mukava kuulla, että Respect-yhtiöillä rullaa hommat tuttuun tapaan eteenpäin!

”Kyllä rakennusalan haasteet heijastuvat väkisin myös korjausrakentamisen puolelle. Olemme kuitenkin onnellisessa asemassa, sillä olemme saaneet uusia urakoita vaikeinakin aikoina. Nyt on olennaista keskittyä tärkeimpään ja niihin palveluihin, jotka ovat meidän ydinosaamistamme. Vaikka toimintaympäristö muuttuu, meille on kunnia-asia pitää huoli siitä, että kaikki hankkeet hoidetaan aina laadukkaasti maaliin”, kertoo Respect-yhtiöiden toimitusjohtaja Petja Pietiläinen.

Respect-yhtiöt ovat kuuluneet Habeo Groupiin alusta alkaen ja he ovat muiden habeolaisten tavoin aktiivisesti mukana koko konsernin toiminnan kehittämisessä. Avoimella yhteistyöllä pyritään varmistamaan se, että konsernin toiminta saadaan pidettyä mahdollisimman kevyenä. Habeo Groupin tavoitteena onkin tarjota konserniyhtiöilleen tarvittava lisätuki samalla antaen jokaiselle vapaudet toteuttaa itsenäisesti omaa brändiään ja ydinosaamistaan.

”Olen Habeo Groupin johtoryhmän jäsenenä päässyt seuraamaan hyvin läheltä taustalla tapahtuvaa kehitystyötä. Olen erittäin vaikuttunut osaamisen määrästä ja siitä, kuinka sitoutunutta porukkaa meillä on tässä mukana. Kaikille habeolaisille haluaisin lähettää terveiset, että jatketaan hyvän työn tekemistä ja muistetaan kysyä matalalla kynnyksellä apua, sillä yli 600 osaajan verkostosta löytyy varmasti oikea apu kysymykseen kuin kysymykseen!”

// Respect yhtiöt kuuluvat Habeo Groupiin. Habeo Group muodostaa alueellisesti vahvojen toimijoiden yhteenliittymän, joka mahdollistaa laadukkaiden kiinteistötekniikan palveluiden ja ratkaisujen tarjoamisen maanlaajuisesti