Kuulumiset: Mitä kuuluu HSK Sähkö ja Exsane? 

HSK Sähkö on sähköistyksen monitaituri, tarjoten palveluita aina pienistä vikatöistä teollisiin kokonaisuuksiin. Exsane puolestaan erottuu markkinoilla infrarakentamisen erityisosaamisellaan. 
 
Mutta, mitä heille tarkemmin kuuluu? HSK Sähkön toimitusjohtaja Hannu Kauppi ja Exsanen toimitusjohtaja Jukka Samola jakavat ajankohtaiset kuulumiset: 

”Vuosi 2023 oli meille kohtalaisen haastava, mutta sopeutumiskykymme, hyvät onnistumiset projekteissa sekä laajentuminen Exsanen avulla ovat osoittaneet vahvuutemme myös vaikeampina aikoina. Olemme positiivisin mielin, sillä näemme tulevaisuudessa valtavasti uusia mahdollisuuksia. Olemme jo nyt mukana teollisuudessa, tuulivoimassa ja kaivosbisneksessä, ja näemme, että vihreän siirtymän myötä meille avautuu aivan uusia ulottuvuuksia markkinoilla”, kertoo HSK Sähkön toimitusjohtaja Hannu Kauppi

”Vuosi 2023 tarjosi positiivisia yllätyksiä, vaikka odotimme sähköpuolen projektien vähenevän. Erityisesti ulkovalaistuspuolen kasvu oli merkittävä voitto meille. Vuosi 2024 on käynnistynyt haasteellisemmin, mutta olemme tiukasta kilpailusta huolimatta onnistuneet saamaan merkittäviä  projekteja sekä uusia asiakkuuksia. Uskomme, että monipuolinen palvelutarjoamamme sekä laaja asiakaskuntamme muodostavat vahvan perustan tulevaisuudellemme”, kertoo Exsanen toimitusjohtaja Jukka Samola

HSK Sähkö on kuulunut Habeo Groupiin alusta alkaen ja Exsane liittyi porukkaan yrityskaupan myötä loppuvuodesta 2023. On ilo kuulla, että kokemukset habeolaisuudesta ja sen tarjoamista hyödyistä ovat olleet molemmille positiiviset.  

”Isompaan kokonaisuuteen kuuluminen tukee monipuolisesti tavoitteitamme – sekä laadullisesti että toiminnallisesti. Liidien saaminen muilta konserniyhtiöiltä, hyödyt ostoissa ja tarjouslaskennassa ovat konkreettisia esimerkkejä Habeon tuomasta lisäarvosta. On myös erityisen mukavaa esitellä yritystämme asiakkaille ja tuleville työntekijöille osana lisäarvoa tuottavaa yhteisöä”, kertoo Hannu. 

”On hienoa olla mukana porukassa, jossa pääsemme jakamaan ja oppimaan toisiltamme parhaimpia toimintatapoja ja käytänteitä. On myös ilo nähdä muiden konserniyhtiöiden autoja työmatkoilla – se tuo konkreettisen tunteen yhteenkuuluvuudesta. Olisi mukava päästä tutustumaan vielä paremmin muiden habeolaisten kanssa, joten tervetuloa käymään esimerkiksi Porvoon tai Heinolan toimipisteellämme!”, toivottaa Jukka. 

// HSK Sähkö ja Exsane kuuluvat Habeo Groupiin. Habeo Group muodostaa alueellisesti vahvojen toimijoiden yhteenliittymän, joka mahdollistaa laadukkaiden kiinteistötekniikan palveluiden ja ratkaisujen tarjoamisen maanlaajuisesti.