ESP Suomi Oy vahvistaa ilmanvaihtotekniikan osaamista ostamalla Airdone Oy:n

ESP:n ja Airdonen logot

ESP Suomi Oy on ostanut Airdone Oy:n koko osakekannan perjantaina 5.4.2024. Yrityskauppa laajentaa ESP-konsernin ja tätä myötä koko Habeo Groupin ilmanvaihtotekniikan osaamista ja palvelutarjoomaa.

Airdone on ilmanvaihtotekniikan asiantuntijayritys, joka tarjoaa palvelujaan monipuolisesti yksityisille, yrityksille ja julkiselle sektorille kautta Suomen. Vuonna 2023 yrityksen liikevaihto oli 1,8 miljoonaa euroa, ja se työllistää 24 alan asiantuntijaa. Airdone jatkaa asiakkaidensa palvelemista omalla brändillään ja henkilöstöllään yrityskaupan jälkeen samaan tapaan kuten ennenkin.

“Tämä on hieno todiste siitä, että Habeo Group herättää mielenkiintoa vahvoissa asiantuntijayrityksissä. Airdone tuo merkittävän lisän kiinteistötekniikan osaamiseemme ja palvelutarjontaamme, mahdollistaen asiakkaillemme entistä paremmat ja puhtaammat työskentelyolosuhteet”, kommentoi ESP Suomi Oy:n pääkaupunkiseudun aluejohtaja Ilkka Nurmela.

”Olemme innoissamme tulevasta, sillä yrityskauppa mahdollistaa palveluvalikoimamme laajentumisen, tarjoten kasvunäkymiä koko Suomessa. Samalla henkilöstöllemme tarjoutuu uusia monipuolisia kehittymismahdollisuuksia. Habeo Groupiin liittyminen takaa meille leveämmät hartiat, jotta voimme kehittyä yhdessä yrittäjähenkisen porukan kanssa ja palvella asiakkaitamme entistä paremmin”, kertoo Airdone Oy:n toimitusjohtaja Antti Lilja.

// ESP-konserni kuuluu Habeo Groupiin. Habeo Group muodostaa alueellisesti vahvojen toimijoiden yhteenliittymän, joka mahdollistaa laadukkaiden kiinteistötekniikan palveluiden ja ratkaisujen tarjoamisen maanlaajuisesti.

Lisätietoja:
Ilkka Nurmela, ESP Suomi Oy, pääkaupunkiseudun aluejohtaja
+358 40 042 1242, ilkka.nurmela@espoy.fi

Antti Lilja, Airdone Oy, toimitusjohtaja
+358 50 374 5805, antti.lilja@airdone.fi