Kuulumiset: Miten on vuosi lähtenyt käyntiin TRP Group? 

TRP Group tarjoaa laajan valikoiman kiinteistöteknisiä palveluita, kuten lämmitys-, vesijohto-, ilmanvaihto-, sähkö- ja jäähdytysjärjestelmien asennusta, huoltoa ja korjausta. Yritys palvelee kiinteistö- ja teollisuusasiakkaita Turun talousalueella. 

TRP Groupin toimitusjohtaja Harri Rantanen ja operatiivinen johtaja Mikko Lund päivittävät hymyssä suin positiiviset kuulumiset: 

“Viime ja tämä vuosi lähtivät aika samoilla fiiliksillä käyntiin: ei oikein tiedetä, mitä odottaa. Vaikka varauduimme henkisesti haastaviin aikoihin, oli vuosi 2023 yrityksemme historian kovin niin liikevaihdon kuin tuloksenkin osalta. Olemme vuosien saatossa onnistuneet uudelleenorganisoimaan ja tehostamaan toimintaamme, mikä on mahdollistanut projektien entistä tehokkaamman toteuttamisen. Tämä on sekä meidän että asiakkaidemme etu ja luo positiivista uskoa nousujohteiselle tulevaisuudelle”, kertoo Harri. 

“Vahvuutemme on ehdottomasti huippuluokan ammattilaisemme, jotka varmistavat laadukkaan työnjäljen. Turussa on myös alkamassa useampia merkittäviä hankkeita, jotka tulevat työllistämään paljon alueen yrityksiä. Vaikka rakennusalan tilannetta paljon manataankin, meidän suhtautumisemme tulevaan on erittäin luottavainen – eteenpäin vaan!”, täydentää Mikko. 

Vaikka TRP Group on kuulunut Habeo Groupiin vasta lyhyen ajan, ovat yrittäjähenkisen yhteenliittymän konkreettiset hyödyt tulleet jo esiin. Habeo Groupiin liittyminen osoittautui myös erittäin positiiviseksi yllätykseksi, sillä koko siirtymäprosessi sujui juuri niin kuin oli sovittu. 

”Toimialamme kilpailu on selkeästi kiristynyt, mutta Habeon tarjoamat edut, erityisesti ostoissa ja hankinnoissa, ovat osoittautuneet merkittäväksi kilpailueduksi. On hienoa, kun tukea ja neuvoja saa tarvittaessa niin Habeo Groupilta kuin muilta konserniin kuuluvilta yrityksiltä”, kertoo Harri. 

”Vaikka olemme vielä tutustumisvaiheessa, kokemuksemme Habeo Groupista on ollut pelkästään positiivinen. Meille on tärkeää, että vaikka olemme osa Habeota saamme jatkaa toimintaamme omalla brändillämme ja toimintatavoillamme”, kertoo Mikko. 

// TRP Group kuuluu Habeo Groupiin. Habeo Group muodostaa alueellisesti vahvojen toimijoiden yhteenliittymän, joka mahdollistaa laadukkaiden kiinteistötekniikan palveluiden ja ratkaisujen tarjoamisen maanlaajuisesti.